İshaklı Ortaokulu

WEB https://ishakliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kırca Yolu Sultandağı Afyonkarahisar
VİZYON : Öğretmenler; yeni nesli Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin beceriniz ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır.Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir...Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-15.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Akşehir´de ikamet etme ve ilçe merkezinde ikamet etme seçenekleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. Akşehir´e otomobille 20 dakika uzaklıktadır. Afyon´a 1 saat 15 dk uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :